Eksamen avlyst

Skriftlige og muntlige eksamener i ungdomsskole og videregående skole blir avlyst. Skriftlege og munnlege eksamenar i ungdomsskule og vidaregåande skule til våren blir avlyst.


Kvinne 47 Grat Over Gammel Bil Les Den Sterke Historien Kvinne

Da vil neste kull også begynne å argumentere for at eksamen skal bli avlyst for dem.

. Og hvis eksamen skal gjennomføres neste år om det ikke blir gjennomført i år vil det bli rekordhøye snitt for høyere utdanning da også. Det kunngjorde kunnskapsminister Tonje Brenna Ap på ein. Livet mitt er satt på pause og antivaxere holder fjernkontrollen Digital undervisning nok en gang.

Så jeg sier ikke avlys eksamen i år. Norske elever har fått undervisning på en rekke ulike måter gjennom pandemien. I 2021 ble eksamen avlyst grunnet en usikker smittesituasjon streik og det ble argumentert for å avlyse på grunn av usikkerheten som kom rundt digital undervisning.

Det vil vare i mange år før det normaliserer seg til det som det var før studieåret 2020. Noen ganger har dette betydd at de selv aktivt må oppsøke undervisningen digitalt. Eksamen kan være en grei måte å få vist fram kunnskap på men absolutt de fleste unge jeg har snakket med håper at eksamen blir avlyst i.

11022022 1051 Sist oppdatert. Berit Roald NTB. 1045 Marte Olsbu Røiseland.

Året er nå 2022 og smittetallet har aldri vært høyere i Norge enn ved. Eksamen blir avlyst for vidaregåande skule og 10. Hvordan vil en avlyst eksamen hjelpe til med dette problemet.

Det var riktig i fjor men ikke i år mener VG. Eksamen avlyst for tredje år på rad. Den dørstokkmila kan nok være svært tung for allerede umotiverte ungdommer men det er den også for alle dem som sitter på.

Som i 2020 og 2021 er det koronapandemien som fører til dette. Er det riktig å avlyse eksamen. Christensen og Johan Falnes.

I to pandemi-år har skoleeksamen blitt avlyst. NTB NTB-Anne Marjatta Gøystdal Anders R. Altfor tidlig mener Høyre mens SV sier.


Pin Pa Blogg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel